Рівненські правоохоронці встановили неповнолітніх причетних до резонансного хуліганства

Рівненські правоохоронці встановили неповнолітніх причетних до резонансного хуліганства

09.11.14 11:39 0 604
Триває досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України щодо хуліганських дій вчинених групою осіб 6 листопада 2014 року поблизу гуртожитку на вулиці Степана Бандери 69 А, що в Рівному.

Нині розслідуванням встановлено, що причиною грубих порушень громадського порядку являється конфліктна ситуація, яка виникла між студентами училища і 16-річною ученицею 10-го класу однієї із шкіл обласного центру.

Учасниками конфлікту стали близько 60-ти людей, основна маса з яких становлять неповнолітні.

Молоді люди пошкодили вікна, вибили вхідні двері будівлі училища та грубо порушили громадський спокій. На місце події негайно виїхали правоохоронці та медики. Ніхто з учасників конфлікту госпіталізований не був.

Наразі працівники міліції вже встановили 20-ть молодих людей причетних до вищевказаної події. Опитано більше 10-ти очевидців даного кримінального правопорушення.

Нині правоохоронці проводять усі необхідні слідчо-оперативні дії спрямовані на встановлення причин та інших учасників конфлікту. За результатами яких винних учасників або ж їх батьків, буде притягнуто до відповідальності.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді міліціонери ...
Наступна новина: Прикарпатська міліція та ...

КОМЕНТАРІ