На Рівненщині міліціонери оперативно затримали різника

На Рівненщині міліціонери оперативно затримали різника

09.11.14 10:01 0 616
До реанімаційного відділення Володимирецької центральної районної лікарні з численними ножовими поранненнями грудної клітки був доставлений 52-річний Сергій з села Чаква.

Міліціонери негайно виїхали на місце події та встановили, що шостого листопада до Сергія та його 55-річної співмешканки Тетяни в гості прийшов 56-річний односельчанин В'ячеслав. Компанія сіла вживали алкоголь. В цей час між гостем та Сергієм на ґрунті алкогольного сп'яніння раптово виник конфлікт, в ході якого В'ячеслав схопив кухонного кожа та наніс господарю два смертельних колото-різаних поранення грудної клітини зліва та справа.

Жінка відразу повідомила правоохоронців, а зловмисник зник у невідомому напрямку. Невдовзі міліціонери затримали його за місцем проживання.

На разі чоловік живий, він перебуває на лікуванні у медичному закладі.

В'ячеслав раніше притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть, однак, звільнившись з місць позбавлення волі, на шлях виправлення не став.

Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 15, частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Замах на умисне вбивство) та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Своєчасне відвідування ...
Наступна новина: В Україні встановлено ...

КОМЕНТАРІ