У Рівненській області за крадіжку з магазину - три роки за гратами

У Рівненській області за крадіжку з магазину - три роки за гратами

09.11.14 16:11 0 677
Нещодавно суд виніс вирок двом молодикам, які травневої ночі обікрали магазин в селищі Клевань Рівненського району. Зловмисники викрали товарно-матеріальні цінності та продукти харчування на суму близько трьох тисяч гривень, за що обом присудили по три роки позбавлення волі.

35-річний Василь та 26-річний Станіслав, маючи за плечима по кілька судимостей за аналогічні злочини, вирішили знову збагатитися легко та швидко. Та й випитий алкоголь додавав упевненості, що їх вину ніхто довести не зможе. Розбивши вікно та відігнувши металеву решітку, чоловіки пробрались до приміщення та забрали лише найнеобхідніше для них: цигарки, горілку, ковбасу та солодощі. Вже вибираючись з магазину, крадіїв помітили небайдужі люди, які проїжджали повз. Вони й повідомили до міліції.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Одного зловмисника затримали одразу, другий з місця скоєння злочину втік. Під час бесіди затриманий Василь довго не зізнавався у скоєному та не видавав свого поплічника. Та завдяки професійним діям оперативників карного розшуку райвідділу, напарника вдалося знайти. Лише тоді чоловіки в усьому зізналися. А вже на ранок зловмисникам обрали міру запобіжного заходу тримання під вартою.

— Відомості поданому факту було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (крадіжка з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України, - повідомляє про хід справи тимчасово-виконуючий обов'язки начальника Рівненського райвідділу Ігор Яблонський. – Слідчим райвідділу були повно та об'єктивно зібрані всі матеріали кримінального провадження та скеровано до суду.

На судовому засіданні за скоєне злочинне діяння кожен зловмисник отримав по три роки в'язниці.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Патрульні міліціонери ...
Наступна новина: Працівники буковинської ...

КОМЕНТАРІ