Випробування в зоні АТО прикарпатські міліціонери пройшли з гідністю

Випробування в зоні АТО прикарпатські міліціонери пройшли з гідністю

09.11.14 14:08 0 623
Керівники обласного управління внутрішніх справ, колеги по службі, друзі та близькі оплесками зустріли сімох співробітників міліції Прикарпаття, які щойно повернулися зі східного регіону України.

Як зазначив керівник зведеного загону івано-франківських правоохоронців, які повернулися з відрядження, підполковник міліції Олександр Сорокаліта, ці хлопці на практиці довели, що спроможні виконувати найскладніші завдання. Непрості умови згуртували їх та стали справжньою перевіркою на витривалість і товариську взаємодопомогу. Він щиро подякував за постійну підтримку та турботу керівникам і всьому колективу міліції області.

Вітаючи правоохоронців зі щасливим поверненням на Івано-Франківщину, начальник УМВС в області полковник міліції Микола Семенишин найперше висловив загальну радість від того, що усі відряджені місяць тому бійці загону неушкодженими прибули назад в управління. За сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті територіальної цілісності України, незламність духу під час несення служби прибулих нагородили грамотами та вручили їм грошові винагороди. Також їм надано короткострокові відпустки для відпочинку і відновлення сил.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі інспектори ...

КОМЕНТАРІ