Міський голова Микола Романюк привітав луцьких ліцеїстів зі складанням присяги на вірність служінню українському народу

Міський голова Микола Романюк привітав луцьких ліцеїстів зі складанням присяги на вірність служінню українському народу

09.11.14 12:47 0 613
Близько ста юнаків та дівчат поповнили лави ліцеїстів Луцького навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів - правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою. вони склали присягу на вірність служінню українському народу. Урочистості відбувалися на меморіальному комплексі «Вічна Слава».

Для них – це один з перших кроків у доросле життя, адже протягом попередніх двох років вони були просто учнями. Вибір спеціалізації та присяга перетворили школярів на повноцінних ліцеїстів.

З вагомим кроком у їх житті прийшли привітати Луцький міський голова Микола Романюк, начальник управління УМВС України у Волинській області Петро Шпига, начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк, директор навчального закладу Анатолій Дудич, представники батальйону “Світязь” та духовенства, батьки, рідні та друзі. Розпочалась свято із хвилини мовчання за загиблими в зоні антитерористичної операції, опісля кращі учні поклали квіти до Стели воїнам, загиблим у роки Великої Вітчизняної війни.

Із вітальним словом до майбутніх правоохоронців звернувся Луцький міський голова Микола Романюк: “У вас пам'ятний та визначний день, адже, як свідчить історія ліцею, переважна більшість — продовжує службу в органах внутрішніх справ нашої держави. Бажаю, аби присягу на вірність українському народу, ви пронесли через все життя. Будьте гідними продовжувачами хороших та добрих традицій. Вберіть у себе той патріотизм та відданість, яку проявляють працівники правоохоронних органів. Багато з них показують свою любов до нашої держави на Сході, захищаючи державний суверенітет України”. Він побажав ліцеїстам успіхів на їх життєвому шляху та мирного небо, а батькам — пишатися такими дітьми.

Слова вітань звучали і від директора навчального закладу Анатолія Дудича, начальника управління УМВС України у Волинській області Петра Шпиги, батьків та педагогів. Нарешті урочиста мить – один з кращих ліцеїстів промовив присягу й у височінь неба мужньо прозвучало: «Клянемось із гордістю та честю нести звання ліцеїста!». Після цього усі юнаки та дівчата отримали вітальні грамоти.

Благословили на успішне навчання та служіння обраній справі священнослужителі УПЦ. Завершилась урочиста церемонія маршем під звуки духового оркестру щойно посвячених ліцеїстів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ