Раніше судимого злодія затримали івано-франківські правоохоронці

Раніше судимого злодія затримали івано-франківські правоохоронці

09.11.14 13:08 0 619
До Івано-Франківського міськвідділу міліції із повідомленням про крадіжку звернувся 64-річний житель обласного центру.

Правоохоронцям чоловік розповів, що з його помешкання зникли вироби зі срібла, одна тисяча гривень та речі побутового вжитку.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи міліції було встановлено, що на час відсутності господаря злодій шляхом пошкодження вікна проник до приміщення, звідки викрав заощадження пенсіонера, вироби із срібла та побутову техніку.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами в ході комплексного відпрацювання міста Івано-Франківська встановлено, що до вчинення крадіжки причетний раніше судимий 40-річний чоловік, який проживає в одному з сіл Тисменицького району. Як виявилося, зловмисник підстеріг, коли чоловік вийшов з дому і проник у його квартиру. Поцупив все те, що зміг винеси, та втік. Викрадене встиг продати, а здобуті злочинним шляхом кошти витратив на власні потреби.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Український фільм ...
Наступна новина: В Закарпатській області за ...

КОМЕНТАРІ