На Тернопільщині міліціонери оперативно розшукали водія,який смертельно травмував пішохода і зник з місця ДТП

На Тернопільщині міліціонери оперативно розшукали водія,який смертельно травмував пішохода і зник з місця ДТП

09.11.14 10:41 0 607
Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із смертельними наслідками надійшло близько 4 ранку 8 листопада у Козівський райвідділ міліції від диспетчера швидкої допомоги. Він повідомив, що між селами Яструбово та Денисів трапилася аварія.

Невстановлений автомобіль збив 33-річного мешканця села Денисів та з місця пригоди втік. Труп на дорозі побачили люди з іншого автомобіля і повідомили у відповідні служби.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група, працівники Державтоінспекції та кінологи.

За словами Юрія Юрика, начальника сектору УДАІ в Тернопільській області з оформлення матеріалів ДТП, правоохоронці почали здійснювати подворовий обхід мешканців навколишніх сіл, перевіряли усі розважальні заклади, які працювали у той час.

Відповідно до проведених оперативно-розшукових заходів, працівники ДАІ спільно з правоохоронцями місцевого райвідділу міліції близько 11.00 встановили, що наїзд на пішохода автомобілем ВАЗ-2107 здійснив безробітний дев'ятнадцятилітній мешканець того ж села. Після ДТП він сховав автомобіль у гаражі батька.

Винуватець аварії у скоєному зізнався.

Дану подію,каже заступник начальника відділу розслідування ДТП СУ УМВС України в Тернопільській області Богдан Шуляр, внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ . Наразі проводяться слідчі дії. У разі визнання водія винним, йому загрожує термін від трьох до восьми років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 10.11 у Хмельницькому в ...

КОМЕНТАРІ