На Хмельниччині члени виборчкому на сторінках газети подякували міліціонера за хорошу роботу

На Хмельниччині члени виборчкому на сторінках газети подякували міліціонера за хорошу роботу

10.11.14 12:26 0 732
Позачергові вибори до Верховної Ради України на Хмельниччині пройшли спокійно, грубих порушень громадського порядку зафіксовано не було. Це стало можливим, в першу чергу, завдяки професійній і злагодженій роботі працівників міліції. Визнають це і громадяни. Так, до прикладу, в останньому номері білогірської районної газети «Життя і слово» було опубліковано подяку членів ДВК села Жемелинці дільничному інспектору Білогірського РВ УМВС Олександрові Федчишину. Текст подяки наводимо нижче.

«Олександр Федчишин в лавах міліції зовсім недавно. Але він зумів зарекомендувати себе з доброї сторони. Відповідальний, вихований, людяний, він добросовісно виконує свої непрості обов'язки. Це, зокрема, засвідчило і його чергування на нашій дільниці під час виборів. Олександр Миколайович з високою професійністю забезпечував порядок і спокій серед членів комісії і власне виборців.

Ми щиро вдячні йому за роботу, бажаємо високого кар'єрного росту, здоров'я, всіх благ, а батькам дякуємо, що виховали такого сина. Якщо в нашій міліції всі працівники будуть такими, як Олександр, люди почуватимуться надійно захищеними».

Члени дільничної виборчої

комісії с. Жемелинці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: З 10 листопада в Україні ...

КОМЕНТАРІ