Тернопільські міліціонери викрили зловмисника,який викрадав дорогі спиртні напої з супермаркетів

Тернопільські міліціонери викрили зловмисника,який викрадав дорогі спиртні напої з супермаркетів

10.11.14 11:21 0 602
Злочинні походеньки 26-річного жителя Збаразького району викрили працівники Тернопільського міського відділу міліції. В обласному центрі чоловік обкрадав супермаркети.

Повідомлення про крадіжки спиртного з магазинів у різних мікрорайонах міста почали надходити до міськвідділу міліції.

З магазину на вулиці Новий Світ злодій виніс дві пляшки горілки, сховавши їх під курткою. Через декілька днів повернувся та обрав більш елітні напої – прихопив з собою дві пляшки віскі. Дороге спиртне злодій безперешкодно виніс з супермаркету.

Спродавши за півціни крадений товар, зловмисник пішов до однойменних торгових закладів, тільки в іншому мікрорайоні міста.

Від злодія постраждали магазини, розташовані на вулиці Героїв Крут та Леся Курбаса. Чоловік виніс там ще декілька пляшок елітних дорогих напоїв. Встановити особу, причетну до крадіжок, працівникам міліції допомогли камери відеоспостереження, встановлені у крамницях.

Чоловік у скоєному зізнався. Слідчими міськвідділу відкрито кримінальне провадження, передбачене ст.185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – домашній арешт. Правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до скоєння інших подібних злочинів. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 4 пожежі ліквідовано на ...

КОМЕНТАРІ