Житомирщина: коростенські правоохоронці разом з школярами "За здоровий спосіб життя!"

Житомирщина: коростенські правоохоронці разом з школярами "За здоровий спосіб життя!"

10.11.14 16:12 0 629
Днями працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Коростенського міського відділу разом зі своїми юними помічниками організували та провели в міському ліцеї №6 акцію: «Ми - за здоровий спосіб життя».

Заходи проходили у кілька етапів, основним з яких стала тематична вікторина. Діти отримали картки із запитаннями та варіантами відповідей до них. У кожному із завдань йшлося про проблеми наркоманії та СНІДУ, шляхи зараження Віл-інфекцією та методи збереження власного здоров'я та життя.

Учні активно і із цікавістю розмірковували над актуальними темами та наводили приклади, отримані ними із мас-медіа. Працівники міліції не нав'язливо підштовхували школярів до узагальнення отриманої інформації, а також роз'яснювали незрозумілі аспекти темних сторін наркоманії та СНІДу.

Продовженням зустрічі став спільний перегляд відеоматеріалу «Не помились із вибором у житті», спеціально підготовленого працівниками міліції. Наочна демонстрація негативу, болі та непоправних наслідків, що принесли наркотики в життя колись здорових і щасливих людей, впливає більш переконливо, ніж просто слова.

- Навіть після того, як на екрані уже пішли титри, у класі панувала абсолютна тиша. Діти перебували під сильним емоційним враженням від побаченого, - ділиться начальник сектору кримінальної міліції в справах дітей Коростенського МВ УМВС Діана Бобровнік. – В їх красномовному мовчанні «читалось» чітке усвідомлення, що один хибний крок може скалічити все життя і що будівником свого майбутнього, насамперед, є кожен з них.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області

(за повідомленням Коростенського МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ