В Житомирській області черняхівські правоохоронці затримали любителя покататись з вітерцем на чужому мотоциклі

В Житомирській області черняхівські правоохоронці затримали любителя покататись з вітерцем на чужому мотоциклі

10.11.14 13:46 0 602
До місцевого райвідділу міліції звернулась 30-річна жителька райцентру із заявою про крадіжку її мототехніки просто з гаража. Міліціонери віднайшли поцуплений мотоцикл у сусідньому селі та встановили його викрадача.

Схвильована жінка розповіла у відділі міліції, що упродовж кількох днів не заходила до гаража, мовляв, не було потреби. А коли врешті нагодилась у приміщення, то побачила відсутність мотоцикла «ІЖ-5» вартістю 2,5 тисячі гривень.

Працівники слідчо-оперативної групи, які виїздили на місце події, встановили, що крадій потрапив до гаража, підібравши ключа до замка вхідних дверей. Саме тому, очевидно, жінка зразу й не виявила пропажу. Оперативники карного розшуку, перевіряючи обставини злочину, встановили особу невідомого любителя чужої техніки. 28-річний непрацюючий житель с. Сали, в якого знайшовся і мотоцикл, зізнався у вчиненні крадіжки.

Триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові за його дії може загрожувати позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ