Польща зацікавлена у співпраці з Львівською обласною державною адміністрацією у сфері енергозбереження

Польща зацікавлена у співпраці з Львівською обласною державною адміністрацією у сфері енергозбереження

10.11.14 13:59 0 621
7 листопада 2014 року в департаменті економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації відбулася робоча зустріч директора департаменту В.Лозинського з Віце-президентом товариства з розвитку малої гідроенергетики Польщі Робертом Шлезаком та Віце-президентом Асоціації відновлювальної енергетики Польщі Мєчиславом Кохом.

Представники польської сторони висловили зацікавленість у налагоджені співпраці у сфері енергозбереження з Львівською обласною державною адміністрацією, зокрема, щодо впровадження в області проектів з будівництва міні-ГЕС, модернізації вуличного освітлення з використанням сучасних енергозберігаючих технологій, а також енергоощадних проектів з використанням місцевих видів палива, альтернативних до природного газу. В ході зустрічі була обговорена можливість фінансової підтримки польських партнерів в реалізації енергоефективних проектів на території Львівської області.

Підсумовуючи результати зустрічі, В. Лозинський зазначив, що в умовах значного підвищення цін на енергоносії, підтримка іноземних партнерів у реалізація сучасних енергоощадних проектів є надзвичайно актуальною.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ