Олег Сиротюк: "Ми повинні підтримувати місцевих виробників"

Олег Сиротюк: "Ми повинні підтримувати місцевих виробників"

10.11.14 14:51 0 697
З метою організації забезпечення стабільної роботи підприємств світлотехнічної галузі промисловості області, збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів, збереження робочих місць голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк доручив структурним підрозділам адміністрації, районним державним адміністраціям надавати перевагу в межах чинного законодавства використанню освітлювальних приладів місцевих виробників при закупівлі обладнання для освітлення об'єктів комунальної власності, дорожнього освітлення та соціальної сфери області.

«Ми розуміємо, що в сьогодішніх умовах підтримка місцевого виробника є дуже важливою. Тому Тернопільська обласна державна адміністрація робить усе можливе для сприяння у просуванні продукції на зовнішні ринки, нарощування обсягів експорту продукції, забезпеченні популяризації продукції світлотехнічних підприємств області. Ми усвідомлюємо, що тільки в діалозі з підприємцями зможемо налагодити ефективну співпрацю», - констатував Олег Сиротюк.

За словами керівника області, наразі вивчається питання щодо застосування обмежень на постачання в Україну освітлювального обладнання, аналоги якого вже виробляються в державі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: тілесні ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ