На Тернопіллі відзначили кращих працівників галузі культури

На Тернопіллі відзначили кращих працівників галузі культури

10.11.14 13:48 0 1000
Урочисті з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та народного мистецтва, який традиційно відзначають у 9 листопада, відбулися у Тернопільській обласній філармонії 7 листопада.

Розпочався захід з благословення високоопресвященнішого владики Нестора та всечесних отців. Відтак присутні вшанували пам'ять Героїв «Небесної сотні» та загиблих воїнів АТО хвилиною мовчання.

Працівників культури Тернопільщини привітав голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк. Він наголосив, що саме завдяки тому, що ми мали підпільну церкву, у родинах зберігалися українська мова, традиції і культура, Україна стала незалежною .

«Працівники культурної сфери - це не просто професія, це покликання, місія, - зазначив очільник Тернопільщини. – Ви творите фундамент нашої нації, вказуєте правильну дорогу, формуєте світогляд нації. Всі ми розуміємо, в умовах військового протистояння, війни, яка триває на наших теренах, культура – це також зброя і засіб нашої боротьби».

Олег Сиротюк подякувати всім, хто працює в сфері культури і «самовіддано віддає роки життя, щоб наші громади мали зростали духовно і ставали міцнішими».

За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток галузі та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та народного мистецтва Олег Сиротюк відзначив кращих працівників галузі Тернопілля

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Польща зацікавлена у ...

КОМЕНТАРІ