В УМВС України в Хмельницькій області вшанували ветеранів органів внутрішніх справ

В УМВС України в Хмельницькій області вшанували ветеранів органів внутрішніх справ

11.11.14 12:35 0 559
В обласному управлінні внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування ветеранів органів внутрішніх справ, який відзначається в нашій державі саме 10 листопада.

З вітальним словом до ветеранів, які зібралися цього дня у великому залі колегії УМВС, звернувся виконуючий обов‘язки начальника обласного управління внутрішніх справ Віктор Кіс:

— Глибока подяка та низький уклін ветеранам, які протягом багатьох років зберігали й розвивали кращі традиції нашої загальної справи — боротьби зі злочинністю, і активно передають свої знання та професійний досвід послідовникам. На долю ветеранів, які присутні у цьому залі, випало чимало випробувань. Їм довелося відстоювати честь та свободи громадян нашої країни, вести державу до незалежності. Не дарма кажуть, що колишніх міліціонерів не буває. коли Україна перебуває у стані неоголошеної війни, Ви також не залишилися осторонь доленосних подій. Ветерани органів внутрішніх справ особливо активно допомагають бійцям, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції, надаючи їм матеріальну та моральну підтримку, діляться своїм багатим досвідом. Дехто з них навіть знову став до лав нещодавно створеної спеціальної роти міліції «Богдан».

У повсякденному житті перед пенсіонерами та ветеранами органів внутрішніх справ виникають ряд соціальних проблем, пов'язаних з медичним та матеріально-побутовим забезпеченням. Керівництво Управління, особовий склад міліції області робить все можливе щоб жоден з наших поважних колег не залишився поза увагою. Постійно вживаються заходи щодо всебічної підтримки при вирішенні питань соціального захисту ветеранів, надається посильна допомога.

В цей святковий день від усієї душі бажаю, щоб здоров'я й оптимізм були вашими надійними супутниками, а віра, надія й любов оберігали ваші оселі, надавали сили та впевненість у завтрашньому дні! Сподіваюсь, що Ви і надалі будете долучатися до нашої спільної справи, а співпраця між працівниками і ветеранами буде продовжуватись, бо разом ми зможемо все.

Найактивніші учасники ветеранського руху отримали із рук голови Хмельницької обласної асоціації ветеранів органів внутрішніх справ Дмитра Корнацького почесні грамоти, відзнаки та цінні подарунки.

У своїй доповіді-звіті Дмитро Володимирович наголосив на тому, що у складний для країни час ветерани ОВС Хмельниччини не стоять осторонь важливих суспільних процесів. Так, до прикладу, ветеранська організація зібрала на потреби учасників АТО близько 170 тисяч гривень і закупила нашим бійцям найнеобхідніші речі.

Також учасники зібрання вшанували пам'ять своїх загиблих колег і поклали квіти до пам'ятника міліціонерам, які загинули під час виконання службових обов'язків.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: дорожнє ...
Наступна новина: В Закарпатській області в ...

КОМЕНТАРІ