У Хмельницькому районі правоохоронці «на гарячому» затримали двох чоловіків,які підозрюються у серійних крадіжках худоби (+)

У Хмельницькому районі правоохоронці «на гарячому» затримали двох чоловіків,які підозрюються у серійних крадіжках худоби (+)

11.11.14 13:22 0 584
Працівники Хмельницького райвідділу міліції «на гарячому» затримали двох хмельничан, які обікрали приватне фермерське господарство та вивезли звідти 4-ох найбільших свиней. Кримінальний дует підозрюється у вчиненні серії аналогічних крадіжок.

Близько 4-ої години ночі до власника невеличкого фермерського господарства, розташованого в одному із сіл Хмельницького району, зателефонував дільничний інспектор і повідомив, що у нього викрали 4 свині, але одразу заспокоїв — злодіїв затримали, а тварин він вже може забрати.

Як розповідає в. о. начальника Хмельницького райвідділу міліції Юрій Зацерковний, правоохоронці впродовж останніх півроку отримували повідомлення із різних сіл району про крадіжку свиней та великої рогатої худоби. Оперативники провели величезну роботу, і от нарешті зловмисників затримали «на гарячому».

Кривдниками місцевих селян виявився 39-річний хмельничанин та його досвідчений 67-річний напарник. Обоє уже неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки худоби.

Цього разу вони викрали з ферми двох найбільших свиней, яких прив'язали в лісі, а потім повернулись і забрали ще двох. Але тут вже злодійська фортуна від них відвернулася — свинокради потрапили у міліцейську засідку.

Та, незважаючи на те, що в багажному відділенні рохкали чужі свині, зловмисники заперечували свою провину, замкнулися всередині автомобіля і ігнорували вимоги правоохоронців. Тоді працівникам міліції довелось розбити скло в автомобілі і самим його відчинити.

Наразі підозрювані знаходяться під вартою. Стосовно них відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Слідство триває, правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 10 листопада в Україні ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ