Хмельниччина: чоловіка затримали на виході з магазину із «дармовими» продуктами під одягом

Хмельниччина: чоловіка затримали на виході з магазину із «дармовими» продуктами під одягом

11.11.14 13:37 0 564
* Хмельничанин набрав товару на 80 з лишком гривень і намагався непомітно вийти з магазину, але одна із камер спостереження зафіксувала, як він ховає їжу під одяг, тож охоронник негайно натиснув «тривожну» кнопку, і вже за кілька хвилин наряд ДСО був на місці події.

Просторі торгівельні полиці супермаркетів з великим різноманіттям товару приваблюють багатьох покупців. Останнім часом маленькі крамниці програють великим магазинам, в яких асортимент товару вражає своєю масштабністю. Супермаркети для дрібних злодіїв — золоте дно. Адже те, що, на думку любителів дармівщини, лежить без належного нагляду, одразу ж опиняється в кишені, сумці, або ж під одягом у крадія.

Власники більшості магазинів, щоб зменшити статистику крадіжок, оснащують торгівельні зали камерами відео спостереження, та й у самому приміщенні встановлюють «тривожні» кнопки Державної служби охорони.

Нещодавно в Хмельницькому на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС України в Хмельницькій області надійшов сигнал. Правоохоронці, як завжди, за лічені хвилини прибули на виклик. З'ясувалося, що 50-річний чоловік в післяобідню пору завітав до магазину. Довго ходив між торговельними рядами та вдавав, ніби щось вибирає, а насправді ж ховав облюбований товар під одяг.

Протиправні дії чоловіка помітив охоронник закладу, який через камери відеоспостереження наглядав за торговельним залом. Він миттєво натиснув «тривожну» кнопку і вже за кілька хвилин правоохоронці прибули на місце. До того моменту чоловік якраз намагався непомітно пройти повз касу, проте задумане йому не вдалося.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міліції. З'ясувалося, що сума краденого становить близько 84 гривень, а, відтак, затриманому чоловікові доведеться пояснити свої дії у відділку міліції.

УДСО при УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: За розповсюдження ...

КОМЕНТАРІ