На Хмельниччині члени виборчої комісії на шпальтах районної газети подякували працівнику міліції за гарну роботу

На Хмельниччині члени виборчої комісії на шпальтах районної газети подякували працівнику міліції за гарну роботу

11.11.14 13:07 0 577
Позачергові вибори до Верховної Ради України на Хмельниччині пройшли спокійно, грубих порушень громадського порядку зафіксовано не було. Це стало можливим, в першу чергу, завдяки професійній і злагодженій роботі працівників міліції. Визнають це і громадяни. Так, до прикладу, в останньому номері білогірської районної газети «Життя і слово» було опубліковано подяку членів ДВК села Жемелинці дільничному інспектору Білогірського РВ УМВС Олександрові Федчишину. Текст подяки наводимо нижче.

«Олександр Федчишин в лавах міліції зовсім недавно. Але він зумів зарекомендувати себе з доброї сторони. Відповідальний, вихований, людяний, він добросовісно виконує свої непрості обов'язки. Це, зокрема, засвідчило і його чергування на нашій дільниці під час виборів. Олександр Миколайович з високою професійністю забезпечував порядок і спокій серед членів комісії і власне виборців.

Ми щиро вдячні йому за роботу, бажаємо високого кар'єрного росту, здоров'я, всіх благ, а батькам дякуємо, що виховали такого сина. Якщо в нашій міліції всі працівники будуть такими, як Олександр, люди почуватимуться надійно захищеними».

Члени дільничної виборчої

комісії с. Жемелинці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ