Раніше судимий буковинець угнав автомобіль та намагався його продати

Раніше судимий буковинець угнав автомобіль та намагався його продати

11.11.14 11:06 0 528
Зловмисник два місяці тому звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за незаконне заволодіння транспортним засобом, як знову взявся за старе.

До Новоселицького райвідділу міліції звернувся 29-річний мешканець села Стальнівці та повідомив, що із подвір'я господарства угнали його автомобіль, вартістю понад 7 тисяч доларів США.

Співробітники міліції прибули на місце події, обстежили територію, опитали місцевих мешканців та провели ряд оперативних заходів, котрі й допомогли розкрити даний злочин.

Як з'ясувалося, 24-річний мешканець Хотинського району, будучи на підпитку, вночі проходив повз господарство потерпілого. Увагу молодика привернула іномарка. Коли ж підійшов ближче до авта, то виявилось, що транспортний засіб не замкнутий та ще й ключі у замку запалювання. Цим і скористався зловмисник. На краденому автомобілі хлопець приїхав до міста Чернівці та намагався його продати на одному із ринків обласного центру, де його й знайшли правоохоронці.

За словами начальника Новоселицького райвідділу міліції Віорела Барбакара, стосовно молодика відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмисника, у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Хлопцю загрожує ув'язнення строком до восьми років з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: За позовами прокуратури ...

КОМЕНТАРІ