На Буковині онук позбавив життя свого дідуся

На Буковині онук позбавив життя свого дідуся

11.11.14 15:09 0 607
Хлопець навіть намагався приховати сліди злочину та запевняв правоохоронців, що він не причетний до вбивства. Однак працівники міліції викрили зловмисника.

Жахлива трагедія трапилася на Путильщині. До працівників районного відділу міліції надійшло повідомлення, про виявлення мертвим 72-річного мешканця села Киселиці.

На місце події оперативно виїхали правоохоронці. Свідчення про знайдення тіла одразу зголосився надати 21-річний онук потерпілого. Хлопець розповів міліціонерам, що прийшов до родичів у гості, а тут побачив дідуся мертвим.

Досвідчені міліціонери у ході розмови з хлопцем виявили деякі неточності. До того ж огляд місця злочину та обставини події не відповідали розповіді. Коли ж парубок зрозумів, що його викрили, то зізнався у скоєному.

Зловмисник розповів, що ще три дні тому прийшов до дідуся допомогти по господарству. Тим більше, що ось-ось він мав отримати пенсію, і хлопчина відповідно розраховував на винагороду. Після роботи по господарству чоловіки зазвичай розпивали алкоголь. Під час чергової пиятики, дідусь зробив зауваження своєму онукові, що той ніде не працює, а «сидить на шиї» у нього та батьків. Хлопця ці слова розлютили, тоді він вирішив провчити дідуся. Онук бив старенького до того часу, поки той не помер. Аби приховати сліди свого злочину, хлопець прибирався у будинку, викинув частину одягу зі слідами злочину неподалік господарства.

Наразі стосовно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років. Хлопець затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. На розгляд слідчому судді внесено клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Волинь: звернення до ...

КОМЕНТАРІ