На Вінничині для третьокласників працівники Державтоінспекції провели урок з правил безпечної поведінки на дорозі

На Вінничині для третьокласників працівники Державтоінспекції провели урок з правил безпечної поведінки на дорозі

11.11.14 11:18 0 620
В рамках проголошеного Генеральною асамблеєю ООН Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху (2011-2020рр.) Державтоінспекція Вінниччини протягом тижня проведе ряд заходів спрямованих на привернення уваги громадськості до проблеми травмування людей у дорожньо-транспортних пригодах.

Начальник Державтоінспекції Вінниччини Павло Солоненко стверджує, що в першу чергу, необхідно працювати з підростаючим поколінням, школярами. Протягом тижня працівники Державтоінспекції будуть відвідувати навчальні заклади з метою проведення роз'яснювальної роботи щодо необхідності виконання правил дорожнього руху.

Першими працівники Державтоінспекції завітали до учнів 3 класу ЗОШ № 21. За допомого плакатів з безпеки дорожнього руху маленькі школярі мали змогу вивчити дорожні знаки та повторити правила безпечної поведінки на дорозі. Також інспектори ДАІ розповіли учням про необхідність використання в темну пору доби світлоповертаючих елементів - флікерів.

Другу половину заняття учні власноруч виготовляли світлоповертаючі наклейки для своїх ранців. Саме такі невеликі елементи безпеки дають можливість водіям вчасно помітити пішохода на проїзній частині дороги в темну пору доби. Неабияке задоволення отримали школярі під час виготовлення світлоповертаючих смайликів. Деякі учні попіклувались не лише про власну безпеку на дорозі, а й про безпеку своїх батьків, молодших братиків та сестричок, яким вони також виготовили флікери.

СПР УДАІ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Люди,що знаходяться на ...
Наступна новина: У Києві з’явилась «стіна ...

КОМЕНТАРІ