На Вінничині пенсіонери та ветерани органів внутрішніх справ вшанували пам'ять загиблих правоохоронців

На Вінничині пенсіонери та ветерани органів внутрішніх справ вшанували пам'ять загиблих правоохоронців

11.11.14 08:06 0 606
У День вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ працівники міліції, пенсіонери, випускники вищих навчальних закладів, якими поповнилися лави вінницької міліції, прийшли у центральний парк до пам'ятника загиблим працівникам міліції віддати шану полеглим у боротьбі зі злочинністю правоохоронцям.

- Вперше ми вшановуємо пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ, у такий нелегкий для країни час. Захід розпочали вшануванням пам'яті тих, хто ціною власного життя захистив правопорядок, добробут, здоров'я, життя, честь і гідність громадян, - говорить перший заступник начальника УМВС Вінниччини Юрій Педос. – вінницька міліція нараховує близько 7 тисяч ветеранів, більшість з них, пішовши на заслужений відпочинок, продовжує допомагати діючим міліціонерам, є їхніми наставниками та порадниками. Підтримку наших ветеранів та пенсіонерів відчувають працівники міліції, які несуть службу в зоні антитерористичної операції. Вони постійно допомагають нашим бійцям речами першої необхідності, продуктами харчування, теплим одягом. На щастя, усі вінницькі міліціонери, які несли службу на Сході країни, повернулися додому живими.

За словами голови Вінницької обласної організації Асоціації ветеранів МВС України Михайла Каракоя, ветеранська організація не стоїть осторонь проблем вінницької міліції та усіляко допомагає їй. усі зусилля та кошти спрямовуються на підтримку міліціонерів, які ризикуючи власним життям, захищають нашу державу, її цілісність та майбутнє. За кошти, зібрані вінницькими ветеранами органів внутрішніх справ, був придбаний апарат для регуляції крові поранених бійців, бушлати, продукти харчування та інші речі, необхідні у польових умовах.

З перших днів проведення антитерористичної операції на Схід країни добровольцями відправились троє пенсіонерів вінницької міліції. Усі вони члени різних добровольчих батальйонів. Один з них несе службу у «Айдарі».

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ