На Вінничині в УМВС громадських активістів поінформували про хід розслідування кримінальних проваджень

На Вінничині в УМВС громадських активістів поінформували про хід розслідування кримінальних проваджень

11.11.14 17:18 0 715
Перший заступник начальника УМВС підполковник міліції Юрій Педос зустрівся з громадськими активістами, які прийшли до обласного управління міліції, аби з'ясувати стан розслідування кримінальних проваджень, в яких фігурують колишні посадовці сфери охорони здоров'я.

Юрій Педос запросив громадських активістів до актової зали, де усі бажаючі були ознайомлені з ходом розслідування кримінальних проваджень. Зокрема, представники слідчого управління УМВС поінформували присутніх активістів та представників преси про те, що слідчими підрозділами розслідуються кримінальні провадження, відкриті за ч.3 ст.191 КК України за фактом привласнення колишніми посадовцями вінницької обласної дитячої клінічної лікарні бюджетних коштів на суму понад 20 тисяч гривень та розтрату бюджетних коштів на загальну суму понад 70 тисяч гривень, які були виплачені в якості заробітної плати особі, яка впродовж трьох років не працювала у даному закладі.

Також розслідується кримінальне провадження, відкрите за фактом зловживанням службовим становищем посадовцем МСЕК за ст.364 КК України. В рамках розслідування призначено ряд експертиз, проводяться слідчі дії для повного та всебічного з'ясування обставин по цих справах.

Юрій Педос дав обґрунтовані відповіді на усі запитання представників громадськості, наголосивши, що міліція у своїй діяльності є відкритою та готова до конструктивної співпраці у вирішенні проблемних питань. Підполковник Педос, вислухавши всі критичні зауваження, запевнив присутніх, що громадськість буде проінформована про результати розслідування по згаданих справах, які отримали резонанс в області.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 11.11 – у м. ...
Наступна новина: В Луцьку відбулася ...

КОМЕНТАРІ