На лікарняне ліжко потрапив 19-річний житель Вінниччини після зустрічі з другом

На лікарняне ліжко потрапив 19-річний житель Вінниччини після зустрічі з другом

11.11.14 13:02 0 615
Зустріч з колишнім однокласником закінчилась для мешканця Літинщини на лікарняному ліжку. Потерпілий – без свідомості у важкому стані з закритою черепно-мозковою травмою перебуває у медичному закладі, а його «товариш» - під слідством.

До Літинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми без свідомості госпіталізовано мешканця одного з сіл району.

За словами начальника Літинського райвідділу міліції Юрія Найчука, працівниками слідчо-оперативної групи було встановлено, що тілесні ушкодження потерпілий отримав в результаті бійки зі своїм однолітком.

Як з'ясувалось, хлопці давно не бачились, оскільки один з них був на заробітках за кордоном. Зустріч святкували з оковитою. Під час застілля хлопці вирішили помірятися силами та почали битися. В ході бійки підозрюваний кинув постраждалого на землю та декілька разів вдарив його ногою в ділянку голови.

Зловмисник, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців, зізнався у скоєному. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі. Триває розслідування, в ході якого буде надана остаточна правова кваліфікація діям зловмисника.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Хмельниччині члени ...

КОМЕНТАРІ