Волинь: дорожнє господарство області – до зими готове

Волинь: дорожнє господарство області – до зими готове

11.11.14 12:32 0 612
Дорожнє господарство області до зими готове. Про це доповів начальник управління інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка під час оперативної наради..

За його словами, на 100% заготовили солі та піску, відремонтували снігоочисну техніку. Визначено місця стоянок для пунктів обігріву на дорогах області.

У свою чергу, заступник начальника Управління ДСНС України в області Костянтин Романчук, додав, що підрозділи готові до роботи за можливих надзвичайних ситуацій. Підготовлено 26 автомобілів підвищеної прохідності. Налагоджена співпраця з аварійно-відновлювальними бригадами ПАТ “Волиньобленерго”. Утворено два мобільних та п'ять пересувних пунктів обігріву.

Начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак зазначив, що ДП «Волинський облавтодор” також здійснив комплекс заходів: на 90 тис. кв. м ліквідували ямковість, частину доріг - відремонтували.

Незважаючи на дефіцит коштів, заготовили майже 5 тисяч літрів пального. Однак, цього замало. Водночас залишається невирішеним питання погашення боргу із зарплати працівникам дорожніх підприємств.

До слова, за серпень-жовтень за виконані роботи Службою автомобільних доріг погашено кредиторську заборгованість у розмірі 18 млн грн.

Цього четверга голова облдержадміністрації працюватиме у Києві, де ще раз порушуватиме питання ліквідації заборгованості волинським дорожникам.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі 17-річна ...
Наступна новина: В УМВС України в ...

КОМЕНТАРІ