Володимир Гунчик: Позитивну динаміку розрахунків за газ волинськими споживачами необхідно втримати. Від цього залежить,чи збільшать області ліміти на газ

Володимир Гунчик: Позитивну динаміку розрахунків за газ волинськими споживачами необхідно втримати. Від цього залежить,чи збільшать області ліміти на газ

11.11.14 09:34 0 597
Позитивну динаміку розрахунків за газ волинськими споживачами необхідно втримати. Від цього залежить стабільність постачання газу в область та збільшення його лімітів. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради. Зокрема, він повідомив, що за останні три місяці рівень платежів від населення становить 105%, від підприємств - 98 %.

Водночас, за словами генерального директора ВАТ «Волиньгаз» Мирослава Короті, борг волинських теплопостачальних компаній перед НАК «Нафтогаз» становить: ДКП «Ковельтепло» - 5,1 млн грн, ДКП «Луцьктепло» - 51,9 млн грн, ДКП «Володимир-Волинськтепло» - 6,4 млн грн, ДКП «Нововолинськтепло» - 1,6 млн грн.

«Якщо така ситуація буде й надалі – область не матиме перебоїв у газопостачанні. На цьому акцентував Міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан під час нашої робочої розмови минулого тижня», - повідомив голова облдержадміністрації.

Водночас, Володимир Гунчик вкотре нагадав, що процес розрахунків за тепло і гарячу воду – має бути на постійному контролі влади на місцях. Особливу увагу необхідно звернути на заклади комунальної сфери, адже населення за спожиті енергоносії розраховується у повному обсязі.

Детально проаналізують ситуацію завтра, 11 листопада, о 10 год. під час засідання Антикризового енергетичного штабу, яке проведе голова облдержадміністрації.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ