У Волинській області встановлено єдиний ціновий показник за одну Гігакалорію тепла,яке подають твердопаливні котли

У Волинській області встановлено єдиний ціновий показник за одну Гігакалорію тепла,яке подають твердопаливні котли

11.11.14 16:16 0 624
В області, там, де це можливо, необхідно використовувати для обігріву бюджетних закладів альтернативні види палива. Такої позиції й далі притримується голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Ті керівники, тих закладів, які не у повній мірі, вдаються до газозаміщення будуть притягнуті до відповідальності. Зокрема, в ході оперативної наради голова облдержадміністрації озвучив, що голова Іваничівської РДА Андрій Бадзюнь та директор Іваничівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Людмила Лазаренко відповідатимуть за невиконання доручення Володимира Гунчика.

За його словами, місцеве керівництво упродовж двох тижнів не вжило заходів з використання альтернативних видів палива для обігріву школи-інтернату. А можливості для цього є, оскільки поблизу установи в Іваничах функціонує твердопаливна котельня. Відтак, вартість однієї Гігакалорії тепла була б значно нижчою і бюджет зекономив би кошти.

Відповідним розпорядженням голови облдержадміністрації встановлено максимальну вартість тепла у сумі 932 грн за Гккал, яке подають твердопаливні котли. Контроль за цим покладено на директора департаменту ЖКГ та будівництва ОДА Володимира Банаду.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Прес-тур ...

КОМЕНТАРІ