В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації 

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації 

11.11.14 17:21 0 674
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика (у режимі відеоселектору) з керівниками окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, заступники Лариса Соколовська та Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, секретар міської ради Сергій Григоренко.

Володимир Гунчик поінформував про робочу поїздку до столиці, під час якої зустрівся з міністрами оборони, енергетики та вугільної промисловості, соціальної політики і вирішив ряд питань, що стосуються життєдіяльності області.

На нараді обговорили питання розвитку торф'яної галузі, виконання бюджету за десять місяців, підготовки до роботи в осінньо-зимовий період дорожнього господарства, про стан розрахунків за спожитий газ, про роботу Луцького КХП №2. Голова облдержадміністрації проаналізував виконання доручень, які він дав на попередній оперативній нараді.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині в УМВС ...
Наступна новина: В Ужгороді націоналісті ...

КОМЕНТАРІ