Волинь: звернення до учасників дорожнього руху!

Волинь: звернення до учасників дорожнього руху!

11.11.14 15:15 0 563
Працівники Державтоінспекції щодня фіксують ДТП, головними причинами яких є порушення Правил дорожнього руху. Перевищення швидкості за умов несприятливої погоди та ранніх сутінок нерідко мають наслідком травмування, а іноді й загибель людей. Як свідчать статистичні дані, протягом 10 місяців нинішнього року в період міжсезоння кількість ДТП суттєво зростає.

Закликаємо вас дотримуватися правил обгону та маневрувань. Це найпоширеніші причини, через які відбуваються аварії.

Уже зараз розпочніть підготовку до зимових умов водіння. Переобладнайте у відповідності до сезону ваш транспортний засіб, пам'ятайте про пристебнуті паски безпеки під час руху. Ці фактори здатні у потрібний момент зберегти життя вам та вашим близьким.

Звертаюся до пішоходів. Переходьте дорогу виключно у призначених для цього місцях. На нерегульованих пішохідних переходах адекватно оцінюйте дорожню обстановку та не поспішайте. За умов сутінок водій може вас не помітити, а тому звертайте увагу не лише на дорожні знаки, а й на ситуацію на проїзній частині.

Окрім того, працівники Державтоінспекції Волині постійно нагадують водіям про заборону користуватися мобільним телефоном під час руху. На жаль, статистику і надалі поповнюють випадки ДТП, в яких водії втрачали пильність через розмови за кермом.

Закликаємо вас бути взаємоввічливими та обачними під час руху. Це суттєво знижує ризик скоєння дорожньо-транспортних пригод.

Володимир КРАВЧЕНЯ,

начальник УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ