Житомирщина: на Овруччині попрощаються зі своїм земляком,який отримав важке поранення в зоні АТО

Житомирщина: на Овруччині попрощаються зі своїм земляком,який отримав важке поранення в зоні АТО

11.11.14 16:37 0 620
Овруцький район втратив свого героя-бійця. Солдат Олександр Миколайович Базовський був призваний на військову службу по мобілізації у березні цього року. В зону проведення антитерористичної операції він потрапив у складі 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського.

Військовослужбовець був важко поранений під час виконання бойового завдання 31 серпня поблизу населеного пункту Лутугине на Луганщині. Солдат отримував медичну допомогу у військових госпіталях Харкова та Ірпеня. Після 30-денної відпустки він продовжив курс лікування в Овруцькій центральній районній лікарні. Серце 36-річного бійця зупинилося 10 листопада, у реанімаційному відділенні.

Олександр Базовський народився 20 квітня 1978 року в с. Рудня Овруцького району. Протягом 1996-1997 років він проходив військову службу в Збройних Силах України. У загиблого залишилася сестра. Панахида за Олександром Базовським відбудеться 11 листопада о 12.00 у церкві святого Іова міста Овруча (вул. Сабурова, 18/10), а поховають солдата в рідному селі.

Співчуваємо всім, хто знав Олександра Базовського.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бійці львівського ...
Наступна новина: Керівництво закарпатської ...

КОМЕНТАРІ