В Закарпатській області силами бійців ДСНС ліквідовано загорання лазні

В Закарпатській області силами бійців ДСНС ліквідовано загорання лазні

11.11.14 14:37 0 577
10 листопада в місті Свалява на території приватного дворогосподарства в приміщенні лазні виникла пожежа. Спочатку, господарі самостійно намагались приборкати полум’я, однак, коли відповідного результату це не дало, вирішили викликати професійних вогнеборців. Повідомлення про факт пожежі на вулиці Котляревського надійшло до служби порятунку о 04:27.

Вже через 20 хвилин після прибуття на місце двох відділень 9-ї державної пожежно-рятувальної частини пожежу було локалізовано, а о 05:45 повністю ліквідовано. Завдяки вправності та злагодженості дій пожежно-рятувальних розрахунків будинок власників, що розташований поруч із лазнею, було врятовано від пожежі.

Загиблих та травмованих на пожежі не було.

Як з’ясувалось, напередодні 49-річна господиня бажаючи попаритися розтопила в лазні піч. Прийнявши відповідні банні процедури, власниця разом із сім’єю повернулась на ночівлю у будинок. Однак, вдосвіта, жінка прокинулася від їдкого запаху диму, та визирнувши у вікно побачила дим, що виходив з лазні. Що стало причиною загорання встановлюється, але ймовірніше за все до пожежі призвело неправильне влаштування та експлуатація димаря

Внаслідок загорання пошкоджено стіну лазні площею 4 кв. м. Сума збитків встановлюється.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: 11 листопада ...
Наступна новина: Підтримка волинських ...

КОМЕНТАРІ