Інформація про замінування Закарпатської ОДА свого підтвердження не знайшла

Інформація про замінування Закарпатської ОДА свого підтвердження не знайшла

11.11.14 09:05 0 611
Горе-жартівника, які телефоном повідомили про замінування – розшукує ужгородська міліція. Зловмиснику загрожує позбавлення волі.

о 10.40 години до правоохоронців надійшло повідомлення про замінування адміністративної будівлі Закарпатської обласної адміністрації, яка знаходиться на площі Народній в місті Ужгороді.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, працівники роти патрульної служби міськвідділу міліції та співробітники відділення ДАІ з обслуговування міста Ужгорода УМВС. Уже за кілька хвилин територію Закарпатської ОДА було огороджено, виставлено охорону, а доступ стороннім до місця події було припинено. Відвідувачів і працівників закладу було евакуйовано.

Працівники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області разом із кінологами провели обстеження приміщень адмінбудівлі та прилеглої території до неї – вибухових пристрїв та речовин не виявлено.

Ужгородські міліціонери проводять заходи з встановлення особи, яка залишила дане неправдиве повідомлення. Згідно статті 259 Кримінального кодексу України за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності зловмиснику загрожує обмеження волі терміном до 5 років.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рішення про припинення ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ