В Закарпатській області виноградівські міліціонери привітали пенсіонерів та ветеранів зі святом

В Закарпатській області виноградівські міліціонери привітали пенсіонерів та ветеранів зі святом

11.11.14 17:09 0 610
Днями у Виноградівському райвідділі міліції відбулася зустріч, приурочена до Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів ОВС, на яку були запрошені пенсіонери та ветерани виноградівської міліції.

На зустрічі начальник райвідділу підполковник міліції Анатолій Шкирта відзначив вагому роль ветеранського досвіду у сьогоднішній роботі та привітав ветеранів і пенсіонерів ОВС із святом, побажав міцного здоров'я на довгі роки, життєвих сил, щастя, добра, поваги від дітей та онуків. Також відмітив, що це є зворушливі й пам'ятні хвилини для кожного із присутніх, для тих, хто ніс нелегку та відповідальну службу у різні часи, і для нинішнього покоління правоохоронців.

Також керівник подякував пенсіонерам за надану допомогу в здійсненні охорони громадського порядку при проведенні позачергових парламентських виборів.

З ініціативи керівництва райвідділу міліції було заохочено пенсіонерів та ветеранів ОВС подяками за багаторічну сумлінну працю в міліції та виховання молоді, а саме: І.Менджула, Ю.Лизанця, А.Нюла, Ю.Вовканича, В.Конара.

Голова ветеранської організації району полковник міліції у відставці Іван Менджул також привітав пенсіонерів та ветеранів ОВС зі святом. Зазначив, що всі вони віддали багато років життя боротьбі зі злочинністю і завжди готові прийти на допомогу молодим колегам, адже в такий важкий для країни час їх досвід і професіоналізм, як ніколи може стати в пригоді теперішнім міліціонерам.

Життєвий та професійний досвід ветеранів, їх невичерпна енергія, відданість справі викликають глибоку повагу і є гідним прикладом служіння Батьківщині. Ветерани і зараз залишаються відданими своїй професії, живуть проблемами райвідділу. Їхня особиста мужність і честь - взірець для молодого покоління міліції.

Оксана Кобзаренко

Виноградівский РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: 11.11 – у м. ...

КОМЕНТАРІ