Закарпаття: на Хустщині дочка ледь не вбила рідну матір

Закарпаття: на Хустщині дочка ледь не вбила рідну матір

11.11.14 10:34 0 597
Суботнього ранку, коли жителі Хустщини прославляли святого Дмитра, на одному із дворогосподарств сталася кривава трагедія.

До оперативного чергового міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні доставлено літню жінку з діагнозом: проникаюче ножове поранення в грудну клітку.

Доки лікарі боролися за життя 71-річної пенсіонерки, на місце пригоди разом із керівництвом Хустського міськвідділу міліції виїхала слідчо-оперативна група. На місці трагедії правоохоронці затримали підозрювану, зробили подворовий обхід, вилучили закривавлений ніж та інші речові докази.

Як з′ясувалося, потерпіла зранку поралася в хліві біля худоби, коли раптом з ножем в руках до хліву зайшла її 48-річна дочка Магдалина, яка, будучи в агресивному стані, нанесла матері удар ножем у грудну клітку…

Від болю пенсіонерка впала і почала кричати по допомогу. В цей час у будинку знаходився онук, який, почувши галас у дворі, вибіг подивитися, що там таке. Забігши в хлів, хлопець побачив рідну матір з ножем в руках, а на землі в крові лежала бабуся. Не розгубившись, юнак вибив з рук матері ножа та викликав швидку.

Пізніше правоохоронцям стало відомо, що між жінками часто виникали сварки, бували випадки, коли рідна донька на матір піднімала ще й руку. В основному конфлікти в сім′ї виникали з господарських питань.

- За фактом спричинення тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження. Підозрюваній оголошено підозру за ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вона знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання міськвідділу міліції, - коментує керівник хустської міліції Василь Турдай.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ведучий Остап Дроздов ...
Наступна новина: Бійці роти ...

КОМЕНТАРІ