В Закарпатській області ветерани органів внутрішніх справ Іршавщини - гідний приклад для молодих правоохоронців

В Закарпатській області ветерани органів внутрішніх справ Іршавщини - гідний приклад для молодих правоохоронців

11.11.14 10:05 0 589
10 листопада – день ветеранів органів внутрішніх справ України. Турбота про ветеранів міліції – це священна данина, яку вони заслужили за свою багаторічну службу в органах внутрішніх справ.

На сьогоднішній день в раді ветеранів та пенсіонерів Іршавського райвідділу міліції нараховується 154 пенсіонери та ветерани, із яких 24 учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, 4 учасники бойових дій і один ветеран Великої Вітчизняної війни.

За традицією цього дня ветерани та пенсіонери органів внутрішніх справ збираються в Іршавському райвідділі міліції. Так було і тепер. Теплі слова та спомини про минулі часи, дружня атмосфера дала можливість всім, хто прийшов на свято, відчути себе, як і колись, частинкою великого колективу.

З нагоди свята начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко нагородив за активну життєву позицію і значний внесок у виховання молодого покоління Почесними грамотами ветеранів Юрія Марущинця, Володимира Поповича, Івана Поповича, Михайла Станинця, Василя Сухана, Василя Миколайовича Симчеру та Василя Васильовича Симчеру.

Однак не всі ветерани змогли прийти до райвідділу, серед них є такі, кому здоров′я не дозволило святкувати разом зі всіма. Тому до ветерана органів внутрішніх справ, підполковника у відставці Івана Гузо завітали з вітаннями напередодні свята додому завітали начальник райвідділу Мирон Черничко разом зі своїм заступником підполковником Федором Петером.

Іван Михайлович Гузо протягом 30 років віддано ніс службу в органах внутрішніх справ і 15 років очолював раду ветеранів та пенсіонерів Іршавського райвідділу міліції. Ветеран пройшов шлях від дільничного інспектора до начальника райвідділу. Саме за його керівництва було прийнято рішення та підготовлено документацію на будівництво нового приміщення райвідділу.

- Серед ветеранів та пенсіонерів райвідділу багато фахівців, які навіть зараз при необхідності можуть повернутись у строй, – каже голова ради ветеранів та пенсіонерів Василь Микита. Сам Василь Михайлович більше трьох років очолює ветеранську організацію, яка протягом багатьох років співпрацює із керівництвом райвідділу. Ветерани беруть активну участь у житті райвідділу, і які б зміни не відбувались у житті, вони завжди будуть підтримувати молодих правоохоронців.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: звернення до ...

КОМЕНТАРІ