Водію,котрий на Львівщині збив насмерть трьох пішоходів,а ще двох травмував,загрожує десять років позбавлення волі

Водію,котрий на Львівщині збив насмерть трьох пішоходів,а ще двох травмував,загрожує десять років позбавлення волі

11.11.14 11:31 0 566
За фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 10 листопада, близько 1.35 години ночі у селі Грушів Дрогобицького району, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України. Водія мікроавтобуса, котрий скоїв наїзд на пішоходів затримано.

Нагадуємо, у Львівській області внаслідок ДТП загинули троє пішоходів, ще двоє – отримали тілесні ушкодження. Трагічна подія сталася 10 листопада у селі Грушів Дрогобицького району.

За попередніми даними, 24-річний водій іномарки «Mercedes-Benz Vito», керуючи автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та скоїв наїзд на пішоходів, котрі йшли узбіччям дороги у тому ж напрямку. Після цього автомобіль злетів у кювет та перекинувся.

Спершу чоловік збив на смерть 15-річну дівчину, далі наїхав на 18-річного хлопця та його ровесницю, які також померли від отриманих травм.

Автомобіль продовжив рух і за кілька десятків метрів водій збив на узбіччі дороги ще двох пішоходів – 15-річного підлітка та 16-річну дівчину. У результаті ДТП вони отримали поранення та були госпіталізовані до Дрогобицької міської лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, або експлуатації транспортним засобами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

24-річного водія, котрий скоїв наїзд на пішоходів затримано згідно ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Наразі триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У ДТП загинула 15-річна ...

КОМЕНТАРІ