Бійці львівського спецпідрозділу

Бійці львівського спецпідрозділу "Сокіл" вкотре виїхали у зону АТО

11.11.14 10:54 0 555
Восьмеро бійців спецпідрозділу «Сокіл» Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області в рамках ротації відправились на виконання завдань по зачистці звільнених територій, а також для виявлення та знешкодження терористів у Донецькій та Луганській областях.

Бійці спецпідрозділу «Сокіл» вже більше чотирьох місяців виконують завдання у зоні проведення АТО. Перша група бійців була відправлена для несення служби на сході України у перші дні АТО і була там два місяці, наступні – змінювались раз на місяць.

«Усі без винятку бійці «Сокола», котрі несуть службу на сході України – добровольці. Ніхто з них жодного разу не відмовився їхати в зону АТО, хоча у кожного сім'я, діти. Один з бійців відправився на ротацію за кілька тижнів після того, як у нього народилась третя дитина. Я пропонував йому піти у відпустку, але він не погодився – поїхав на Схід», - розповів начальник УБОЗ ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Денис Гусашвілі.

Усі бійці «Сокола» - спеціально навчені та треновані професіонали, тому завдання вони виконують специфічні - проводять зачистку звільнених територій, виявляючи та знешкоджуючи терористів, а також розшукують осіб, котрі вчиняли злочини проти мирних громадян. Тобто, роблять роботу, яку не можна доручити іншим бійцям, котрі не мають спеціальної підготовки.

Перед відправкою Денис Гусашвілі провів інструктаж, після чого кожен з бійців отримав індивідуальну аптечку, укомплектовану за стандартами армії НАТО, а також оберіг у вигляді ангела та плетеного браслета з національною символікою. Такі аптечки у подарунок бійцям «Сокола» підготували у Центрі медичного забезпечення Народної самооборони Львівщини, яким керує Ярослав Коминський, а обереги створили власними руками учні п'ятого класу львівської середньої школи № 69.

Ми бажаємо бійцям «Сокола» повернутися здоровими і без втрат з виконання їх надзвичайно складного, небезпечного та вкрай важливого завдання у зоні АТО і завжди пам'ятати про те, що вдома їх чекають діти, родини та ми, чий мир та спокій вони забезпечують ціною власного життя.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДАІ нагадує: За незаконне ...

КОМЕНТАРІ