Делегація Львівщини взяла участь у семінарі «Співпраця без кордонів – Підкарпаття для України»

Делегація Львівщини взяла участь у семінарі «Співпраця без кордонів – Підкарпаття для України»

11.11.14 12:11 0 619
8-9 листопада делегація Львівської області взяла участь у семінарі «Співпраця без кордонів – Підкарпаття для України», який відбувся у м. Жешув (Республіка Польща).

До складу делегації ввійшли директор департаменту фінансів ОДА Олег Демків, директор департаменту економічного розвитку, промисловості та торгівлі ОДА Василь Лозинський, заступник директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму ОДА Лев Захарчишин, а також представники депутатського корпусу Львівської обласної ради.

Під час семінару презентовано доповіді на тему «Польський досвід у сфері реформування адміністрації місцевого самоврядування» та «Роль європейських фондів в розвитку регіону», в яких наголошено на важливості вивчення польського досвіду у проведенні адміністративної реформи, децентралізації влади та використання європейських фондів в реалізації ключових для розвитку регіону проектів.

В рамках програми заходу також відбувся благодійний концерт, кошти з якого будуть спрямовані для потреб тимчасово переміщених громадян України з Криму та Донбасу.

Організатор заходу – Маршалківський уряд Підкарпатського воєводства Республіки Польща.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька область: на ...

КОМЕНТАРІ