У Чернігові жінки допомагають військовим-учасникам АТО

У Чернігові жінки допомагають військовим-учасникам АТО

11.11.14 12:54 0 571
У Чернігові проходить акція «Жінки Чернігівщини виготовляють теплі речі для бійців АТО», в рамках якої волонтери міста Чернігова проводять майстер-класи з виготовлення балаклави, бафа, перчаток, в'язаних шапок та шкарпеток.

Перший майстер-клас відбувся в Центральній бібліотеці ім. М. Коцюбинського за участю директора бібліотеки Ніни Власенко, завідувачів бібліотек-філій, представників молодіжних громадських організацій, членів сімей військових АТО, а також представників місцевих засобів масової інформації.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України.

Під час спілкування представник єдиного Волонтерського центру Тетяна Опришко розповіла про найнеобхідніші речі для бійців і про те, як їх виготовляти. Крім того, всі учасники мали змогу долучитися до збору коштів на придбання теплого одягу та взуття для чернігівських військових.

За словами директора бібліотеки Ніни Власенко такі майстер-класи будуть проходити постійно. У бібліотеці буде створено консультаційний пункт, де можна отримати інформацію про необхідні речі та матеріал, з якого вони виготовляються.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 11.11 м. Житомир – ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ