Рівненщина: "Здамо кров заради збереження життя!"

Рівненщина: "Здамо кров заради збереження життя!"

11.11.14 11:04 0 566
Щосекунди у всьому світі у людей різної вікової категорії і статусу виникає необхідність у переливанні крові. На жаль, добровільних донорів стає все менше і менше. Окрім хвороб, виникає велика потреба у крові для тих людей, які потрапили у дорожньо-транспортні пригоди, тим паче в умовах проведення антитерористичної операції на сході.

- У своїй діяльності ми часто зіштовхуємося з тим, що переливання крові - це єдиний вихід врятувати людині життя. Тому, здавати кров для тих, кому вона так необхідна є доброю традицією для працівників Державтоінспекції Рівненщини, – наголосив заступник начальника УДАІ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Віктор Мороз.

У рамках проведення Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху працівники Державтоінспекції Рівненської області 10 листопада провели акцію під назвою «Здамо кров заради збереження життя!»

У цей день інспектори ДАІ добровільно здали кров. До цієї акції було залучено понад 50-т працівників ДАІ з усіх районів області.

Вартові доріг сподіваються, що цей невеликий вклад можливо врятує не одне людське життя та покращить самопочуття людей, яким так необхідна допомога.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ