З 10 листопада в Україні стартує Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху!

З 10 листопада в Україні стартує Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху!

11.11.14 13:19 0 607
Основне завдання тижня безпеки дорожнього руху – нагадати людям про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки, а також привернути увагу суспільства до стабілізації ситуації на дорогах області, щодо зменшення кількості людських жертв у дорожньо-транспортних пригодах.

У період з 10 по 16 листопада на території області буде проводитися Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху під гаслом «Безпека на дорогах залежить від кожного з нас!» Подібні заходи будуть проходити у рамках Десятиліття дій (2011-2020) з безпеки дорожнього руху, проголошеного Генеральною Асамблеєю Організації Об'єднаних Націй у 2010 році.

Упродовж тижня Державтоінспекція проводитиме широкомасштабну комплексну профілактичну роботу під умовними назвами «Пішохід», «П'яний за кермом злочинець» та «Безпечна швидкість». Також у рамках операції працівники ДАІ візьмуть участь у благодійній акції «Здай кров – врятуй життя!»

— Ми хочемо, аби люди зрозуміли – безпека дорожнього руху залежить від кожного з нас, – зазначає начальник УДАІ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Олександр Семенюк. – Для досягнення позитивного результату недостатньо зусиль тільки державних установ, необхідні як зміни у законодавстві, так і підвищення культури та правосвідомості усіх учасників дорожнього руху.

ПРЕС-СЛУЖБА УДАІ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: 11.11. – в с. ...
Наступна новина: У Хмельницькому районі ...

КОМЕНТАРІ