Рівненщина: «Здамо кров заради збереження життя!»

Рівненщина: «Здамо кров заради збереження життя!»

11.11.14 15:18 0 571
Щосекунди у всьому світі у людей різної вікової категорії і статусу виникає необхідність у переливанні крові. На жаль, добровільних донорів стає все менше і менше. Окрім хвороб, виникає велика потреба у крові для тих людей, які потрапили у дорожньо-транспортні пригоди, тим паче в умовах проведення антитерористичної операції на сході.

У рамках проведення Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху працівники Державтоінспекції Рівненської області 10 листопада провели акцію під назвою «Здамо кров заради збереження життя!»

- Ця добровільна акція не перша і не остання. Здавати кров для тих, кому вона так необхідна є доброю традицією для працівників Державтоінспекції Рівненщини. Кожен з працівників ДАІ, який вирішив здати кров – зробив це за власним переконанням, адже кожна крапля крові може врятувати чиєсь життя – наголосив заступник начальника УДАІ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Віктор Мороз.

До цієї акції було залучено понад 50-т працівників ДАІ з усіх районів області. Вартові доріг сподіваються, що цей невеликий вклад можливо врятує не одне людське життя та покращить самопочуття людей, яким так необхідна допомога.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ