Минулими вихідними на дорогах Тернопільщини трапилося 3 ДТП: 2 людини загинуло та 3 травмовано

Минулими вихідними на дорогах Тернопільщини трапилося 3 ДТП: 2 людини загинуло та 3 травмовано

11.11.14 10:42 0 555
Дорожньо-транспортна пригода трапилася дев'ятого листопада у Борщівському районі між населеними пунктами сіл Мушкатівка та Іванівка.

Близько 4.40 у райвідділ міліції зателефонувала чергова медсестра і повідомила про аварію із травмованими. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

За попередніми даними, водій автомобіля «БМВ Х5» (1989 року народження), не впорався з керуванням, з'їхав в кювет та перекинувся.

У результаті цього один з пасажирів, 24-річний мешканець села Вербівка, від отриманих травм помер. Інших двох із травмами доправили до Борщівської центральної районної лікарні.

Ще одну аварію зареєстрували державтоінспектори. У неділю, 9 листопада, близько 9.00 водій автомобіля “Міцубісі ланцер” (1994 року народження) виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із легківкою “ВАЗ-2107″.

У результаті ДТП пасажирка «Жигулів» із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку звернулася по допомогу в приймальне відділення Теребовлянської центральної райлікарні. Від госпіталізації жінка відмовилася.

Правоохоронці з'ясовують усі обставини ДТП.

Загалом, минулими вихідними на дорогах Тернопільщини трапилося 3 дорожньо-транспортних пригоди, в яких дві людини загинуло та троє отримали травми.

За матеріалами «Досьє 102»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бійці роти ...
Наступна новина: Порошенко вручив Дочинцю ...

КОМЕНТАРІ