В Івано-Франківській області ветерани понині в строю

В Івано-Франківській області ветерани понині в строю

11.11.14 16:02 0 721
Понеділок, 10 листопада 2014, 14:20 |

10/11/2014

10 листопада в Управлінні Державтоінспекції відбулася зустріч з ветеранами та пенсіонерами служби ДАІ. Керівництво підрозділу привітало своїх попередників з «Днем ветеранів та пенсіонерів ОВС».

Це свято тих, хто найкращі роки життя віддав служінню людям і державі, забезпечуючи безпеку, дбаючи про комфорт громадян в процесі дорожнього руху, стояли на сторожі життя і спокою людей і, без перебільшення, пізнаючи ризик і небезпеку з гордістю несли службу, щедро додаючи свій доробок у скарбницю напрацювань та авторитету як Державтоінспекції так і міліції вцілому, - зазначив у своєму виступі заступник начальника УДАІ УМВС підполковник міліції – Валерій Малик і висловловив щирі слова вдячності офіцерам і сержантам за нелегку міліцейську службу, за досягнення і здобутки, напрацювання і великий досвід.

Ветеранів привітали зі святом, побажали завжди бути в строю, адже колишніх правоохоронців не буває, а вони запевнили, що завжди готові прийти на допомогу, підтримати і порадити.

Представники різних поколінь ділилися спогадами, щиро раділи зустрічі і гордилися тим, що працювали в Державтоінспекції.

– Наша служба завжди була і залишається нелегкою, відзначив колишній начальник Державтоінспекції області Денис Бойда, але стояти на варті безпеки і спокою громадян України свята справа.

Загалом це свято додало ще одну світлу сторінку до приємних спогадів, які для кожного були і є частиною яскравого життя. Всім присутнім побажали міцного здоров'я, сили і натхнення, спокою та впевненості у майбутньому, а спільно досягнутий авторитет і напрацювання служби, щоб стали стимулом у роботі для наступників. Удачі, мирного неба над головою, міцного здоров'я, добробуту і всіх людських гараздів.

Присутні вшанували пам'ять колег, яких немає серед живих.

Хай земля їм буде пухом, а пам'ять про них живе в наших серцях!

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ