На Хмельниччині у Чемерівцях з’явилася алея туй Героїв Небесної Сотні

На Хмельниччині у Чемерівцях з’явилася алея туй Героїв Небесної Сотні

12.11.14 15:02 0 627
Герої Небесної Сотні, які віддали своє життя за Україну навіки залишаться у серці кожного жителя нашої держави. Тому, обов'язок цього та наступних поколінь, пам'ятати їхню жертву та бути гідними їхньому героїчному вчинку. Увіковічнити пам'ять вирішили у Чемерівцях.

За ініціативи Чемеровецької селищної ради, при активній підтримці райдержадміністрації, районної ради, трудових колективів установ, організацій та громадськості у селищі з'явилася алея туй Небесної Сотні.

В заході взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Стахурський та його заступник Броніслав Вишневський. Працівники держустанов, озброївшись необхідними робочими інструментами з усією відповідальністю віднеслися, аби посадити 100 молодих туй вдовж тротуару від Чемеровецького молочного заводу до навчально-виховного комплексу №2. Кожен з них переконаний, що це місце невдовзі стане улюбленим серед пересічних мешканців райцентру, які приходитимуть сюди, щоб вшанувати пам'ять тих, які стали безсмертними завдяки великій жертві, котру принесли на вівтар незалежності України.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ