На Хмельниччині рятувальники навчали школярів правилам пожежної безпеки

На Хмельниччині рятувальники навчали школярів правилам пожежної безпеки

12.11.14 13:38 0 623
10 листопада до 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Нова Ушиця завітали школярі місцевої загальноосвітньої школи №1. У рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності рятувальники спільно із працівниками освіти організували для них цікаве заняття, спрямоване на виховання у дітей культури поведінки під час виникнення пожежі чи будь-якої надзвичайної події.

Хлопці та дівчата ознайомилися з основними небезпеками, в які можна потрапити у повсякденному житті, дізналися як їх уникати, як діяти в екстремальних ситуаціях, зокрема, під час пожежі. Школярів рятувальники навчали знанням і навичкам безпечної поведінки, розповідали про небезпеку ігор із сірниками, поводження вдома без дорослих та як правильно викликати Службу порятунку "101". Особлива увага під час заходу була зосереджена на тому, що з настанням холодної пори року постає ще одне важливе питання – безпечний обігрів помешкання.

Під час проведення заходу вогнеборці роздали всім листівки та пам’ятки з правилами безпеки життєдіяльності. Тема безпеки цього тижня продовжує звучати і в решті навчальних закладах області, за партами та в ігрових кімнатах.

Новоушицький районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ