Хмельницька область: рятувальники ліквідували 2 пожежі в господарчих спорудах

Хмельницька область: рятувальники ліквідували 2 пожежі в господарчих спорудах

12.11.14 14:40 0 632
10 листопада о 1 годині ночі на пункт зв’язку 15-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Летичів надійшло повідомлення про пожежу в допоміжній споруді житлового сектору в с. Ялинівка. Зателефонував сусід, який помітив загоряння.

Оперативно до місця події прибули вогнеборці, які пожежу площею 48 кв. м локалізували о 01:37, ліквідували о 01:42. Вогнем знищено 10 т кормів.

Нещасних випадків на пожежі не було.

Того ж дня виникла пожежа в приватному господарчому хліві та літній кухні в с. Лісоводи Городоцького району. О 23 годині до Служби порятунку «101» зателефонував власник та повідомив про загоряння. Чоловік самостійно почав ліквідовувати пожежу, але під час гасіння отримав опіки верхніх та нижніх кінцівок ІІ-ІІІ ступеня та доставлений до Хмельницької обласної лікарні.

За вказаною адресою прибув черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Городок. О 23:50 вогнеборці пожежу, що розповсюдилась на площу 40 кв. м, локалізували, о 00:01 – ліквідували. Вогнем пошкоджено будівлю, знищені речі домашнього вжитку.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ