На Хмельниччині дільничні інспектори міліції затримали молодика,на рахунку якого як мінімум 6 грабежів

На Хмельниччині дільничні інспектори міліції затримали молодика,на рахунку якого як мінімум 6 грабежів

12.11.14 12:14 0 622
Три доби дільничні інспектори міліції мікрорайону Жовтневий, що у Кам'янці-Подільському, по черзі пантрували молодика, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні серії грабежів. Терпіння міліціонерів було винагороджене, і як не маскувався зловмисник, його таки затримали.

Минулого місяця Кам'янцем-Подільським прокотилась хвиля грабежів, які вчинялися за одним і тим же сценарієм. Невідомий чоловік підходив до громадян, чемно вітався та просив зателефонувати, а отримавши мобільний, одразу втікав. Усі потерпілі написали заяви до міліції. Вони детально описали кривдника та спосіб вчинення злочину.

Дільничні інспектори міліції Валерій Фрідріх, Андрій Атаманський та Ярослав Кривий, перевіривши оперативну інформацію, почали пошук та обґрунтовано підозрювали у вчиненні злочинів 21-річного кам`янчанина, який останнім часом виїхав від батьків і переховувався у друзів.

— Працівники міліції його затримали та взяли під варту, — розповів начальник Кам'янець-Подільського міського відділу міліції Віталій Козярук. — На злочинну стежку молодик став, аби мати легкий заробіток. Награбовані телефони продавав перехожим та на ринку за мізерні гроші, хоча реальна їхня вартість складала від 1200 до 4000 гривень. Зароблене витрачав на продукти харчування та розваги. Наразі чоловіка затримано і він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Із зони АТО додому на ...

КОМЕНТАРІ