Хмельницькі правоохоронці затримали крадія,який двічі обікрав один і той самий будинок

Хмельницькі правоохоронці затримали крадія,який двічі обікрав один і той самий будинок

12.11.14 10:52 0 613
На злочинний промисел 30-річний чоловік приїхав до обласного центру із Красилівського району. Та кримінальні «заробітки» виявились недовгими — крадія затримали працівники Хмельницького міськвідділу міліції.

Посеред ночі зловмисник проник в один із приватних будинків міста, де ніхто на той час не жив, і викрав мішок, у якому було 35 курток. Зранку чоловік їх продав на речовому ринку випадковим покупцям.

«Зароблені» гроші швидко скінчилися, і через два дні він вирішив повернутися до того самого будинку. Цього разу крадій витяг пральну машину, щоправда, самотужки йому це ледь вдавалось, тому і покликав на допомогу вантажника з овочевого ринку. Побачив їх власник, який і викликав міліцію.

Загальна сума матеріального збитку становить близько 6 тисяч гривень. Наразі зловмисник затриманий і перебуває під вартою. Згідно ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Правоохоронці перевіряють його на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ