У Луцьку пройде благодійний аукціон зі збору коштів для онкохворих дітей

У Луцьку пройде благодійний аукціон зі збору коштів для онкохворих дітей

12.11.14 09:51 0 622
Новорічний подарунок для дітей із онкологічними захворюваннями вирішили зробити активісти у Луцьку. Вони на благодійному аукціоні продаватимуть гарні ялинкові іграшки з фетру, зроблені власноруч.

Про це IA ZIK повідомила журналіст Анна Єкименко-Поліщук.

Вона зазначає: «Зовсім скоро на нас чекає казкове свято – Новий рік. Ми усі в дитинстві неймовірно чекали чарівної ночі, аби зазирнути під ялинку та знайти там омріяний подарунок. Проте, багато дітлахів на Волині мріють не про планшети чи інші гаджети, а про те, аби просто дожити до наступного року. Ми хочемо, аби кожен з вас отримав можливість зробити щось гарне і чарівне у цьому році та подарувати частинку тепла дітям, хворим на онкологічні захворювання».

Зі слів Єкименко-Поліщук, благодійна акція «Тепла іграшка надії» покликана зібрати разом митців, креативних лучан та просто небайдужих. У рамках проекту люди шитимуть гарні ялинкові іграшки з фетру, які виставлятимуть на благодійний аукціон. Окрім того, відбудеться майстер-клас, де можна буде навчитись власноруч створювати дива, а також пожертвувати кошти для хворих діток.

«Разом з Волинським інформаційним порталом ми вже проводили аукціон «Мистецтво дарує надію». Мені дуже сподобалась форма акції, адже це дає змогу залучити чимало людей», – розповідає голова БФ «СТОПРАК» Марія Адамчук. Вона додала, що минулоріч сама шила іграшки з фетру, які дуже сподобались друзям та рідним. Тож вона вирішила перед новим роком провести аукціон саме з теплими ялинковими прикрасами.

«Розуміємо, що наразі в Україні складний час, адже ми перебуваємо у стані війни, а тому допомоги потребують тисячі солдат, однак проблема дітей, які мають страшний діагноз «рак» теж нікуди не зникла. Тому закликаємо допомогти цим малюкам та зробити світ трішечки кращим. Адже потрібно вірити у казку, особливо під Новий рік», – зауважила вона.

Співорганізатор заходу Анна Єкименко-Поліщук розповіла про особливості акції, яка буде відбуватись у кілька етапів. Усі майстрині та творчі люди зможуть нашити іграшок для аукціону. Викрійки будуть розміщені в групі, однак творчість і креатив – вітаються. Також в рамках акції проведуть майстер-клас, де лучани зможуть навчитись шити з фетру. Усі ж охочі матимуть змогу через соціальні мережі придбати ялинкові прикраси за символічну ціну – 25 гривень.

Довідка IA ZIK.

Акція триватиме з 10 листопада до 20 грудня.

Усі зібрані кошти підуть на придбання медикаментів для онкохворих дітей.

Організатори акції: Благодійний Фонд «СТОПРАК» та студія свята «Кулька-булька».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ